Geen categorie

Mooiste kleuren garen op zwarte achtergrond

zwarte achtergrond

Nu de 350 mooiste kleuren garen op zwart

Omdat de ondergrond van de geborduurde labels altijd zwart kunstleer is, hebben de overzicht kaarten ook een zwarte achtergrond. Dat geeft meteen een goed beeld van hoe de leesbaarheid op de zwarte ondergrond zal overkomen. Hoe donkerder de kleur hoe minder leesbaar, hoe minder het afsteekt van de zwarte ondergrond.

Meer dan 350 kleuren garen om uit te kiezen voor een set geborduurde labels. Dat is heel erg veel. In de shop zijn 5 kaarten te bekijken voor de borduurgarens, met daarop ieder 4 kolommen met kleuren en kleurnummers. Dit gaat van spierwit (1805) tot pikzwart (1800) en alles daar tussen in.

Advies

Ons advies zou zijn om geen heel erg donkere tint te kiezen, maar bijvoorbeeld een kleur die begint met ‘licht’, als lichtblauw, lichtroze, lichtgeel, lichtgroen enz. Ook de fluorescerende kleuren doen het erg goed op de zwarte ondergrond. Hoe lichter de kleur, des te beter leesbaar zal het resultaat zijn.

Kleuren als kobaltblauw, donkerpaars, legergroen, zijn uitermate slecht zichtbaar/leesbaar. Maar als je er van houdt kan het ook erg sjiek zijn. Ooit zwart garen gebruikt, ton-sur-ton op een label. Was eigenlijk heel gaaf omdat het garen mooi glanst.

Bij twijfel kies wit, bijvoorbeeld 1801 (normaal wit), 1802 (sneeuwwit), 1804 (roomwit) en 1805 (spierwit), er zijn heel veel tinten wit beschikbaar.

Als voorbeeld kun je hier naar de pagina voor grote geborduurde labels https://www.k9-label.nl/product/set-geborduurde-labels-16-x-5

Bij de bedrukte labels is een keuze uit 12 kleuren flexfolie beschikbaar en wordt gepresenteerd op een zwarte achtergrond. Helaas is de jeans niet leverbaar, dus die valt af. Alle kleuren zijn uitgekozen omdat ze goed zichtbaar/leesbaar zijn op de labels. Wit en glow wordt het meest gekozen, maar de overige kleuren zijn zeker ook de moeite waard.

Geef een reactie