Geen categorie

Wij zijn K9-Label

Wij zijn K9-Label

Wij zijn k9-Label: Twee hondenliefhebbende geluksbrengers en ieder van ons met ons eigen kwaliteiten en verhaal. Samen zijn we een heel sterk team en we hebben een gezamelijk doel: Om onze klanten (jij!) heel erg gelukkig te maken met een mooie collectie en een goed verhaal.

Omdat: K9-Label staat voor mooi, eerlijk en zeer duurzame labels en andere artikelen voor jou en jouw hond, die kunnen worden gepersonaliseerd.  Wij onderscheiden onszelf door prachtige labels voor je hond welke wij ontwerpen, produceren en verzenden op dezelfde werkdag.

Jouw hond moet er mooi uitzien, maar het verhaal moet ook goed zijn!

“Wij denken dat het verhaal van diervriendelijke, originele materialen, als kunstleer, tot het eindproduct en het hele proces goed moet zijn. De naamlabels van K9-Label zijn zeer duurzaam en daardoor ook milieuvriendelijk. Onze labels gaan een hondenleven lang mee.”  Alle materialen die we gebruiken zijn afkomstig van Hollandse bedrijven.

Hoe is K9-Label eigenlijk ontstaan?

Door de liefde voor honden en tevens de liefde voor gepersonaliseerde artikelen voor hondeneigenaren en honden, zijn we met onze webshop gestart in 2012.  De start was één eenvoudige pagina met bescheiden informatie en een telefoonnummer en een emailadres. Een paar maanden later kwam onze website online met uitgebreide informatie en mogelijkheden en tevens een bestelformulier.

In 2017 was de webshop een feit, direct bestellen en betalen. Daarnaast werd ons uitgebreide assortiment met label keuzemogelijkheden, uitgebreid met alle merken hondentuigen die we konden vinden waar plaats was voor tekstlabels. Afgelopen jaar heeft de webshop een facelift gehad, meer artikelen en overzichtelijker.

“Momenteel worden onze tekstlabels over de hele wereld verzonden en daar zijn we best trots op”.

Zegt Jolanda van K9-Label.

“Een K9-Label klant houdt van z’n hond en koopt bewust.”

Voor een echt persoonlijk contact, een goed verhaal en een werkelijk, eerlijk advies met een goede dosis humor, een a Gronings “niet lullen maar poetsen” mentaliteit, en een goed gesprek, ben je op de goede plek. Bezoek onze shop en geniet van de mooie, persoonlijke artikelen.

K9-Label groeit onvoorstelbaar, we zijn actief op social media en we sturen (echt veel te weinig) nieuwsbrieven. Dus, wil je geïnformeerd blijven? Volg ons, schrijf je in voor de nieuwsbrief of bel ons. Voel je meer dan welkom!

Of bel ons wanneer je een vraag hebt

0031-6290 33 550

 

Geef een reactie