Geen categorie

De 4 k’s van K9-Label

Over ons - 4 k's van K9-Label die je moet weten!

4 k’s van K9-Label die je moet weten!

Beetje verlegen, bovenal bescheiden maar enthousiast in het werk dat we doen.

Van harte welkom in onze winkel. Op een morgen werden we wakker en bedachten dat we alles waar we van houden kunnen combineren in onze website. Dan bedoelen we onze grote liefde voor HONDEN en VRACHTWAGENS. Een nieuwe webshop met alles waar we van houden is www.machinaalborduren.nl, bekijk hem eens. Er wordt nog aan gewerkt.

Bovendien zijn we als Duo Penotti, we doen echt alles graag samen al bijna 40 jaar. Zijn gewoon graag in elkaars buurt. Dus ook samen werken. Hij is autodidactisch in het bouwen en onderhouden van de websites en ontwerpen in Photoshop. (Gaat helaas niet graag op de foto, vandaar!)

Zij werkt graag met haar handen, laat de productie vlot verlopen, is meestal vrolijk en spraakzaam, helpt je graag bij vragen.

De eerste webshops die we sinds 2017 online hebben zijn www.k9-label.nl (vernieuwing volgt zsm), www.k9-label.be (waar u nu bent) en www.k9-label.com.

Kansen

Persoonlijk houden we van veel kansen en mogelijkheden, om zo je eigen identiteit te vormen. Niemand wil toch lijken op een ander! En we zijn allemaal zo bijzonder en uniek. Ook willen we zelf bepalen waar we mee gezien willen worden. Bij aankoop bezoeken wij bij voorkeur diverse websites, vergelijken de mogelijkheden en de prijzen en vervolgens maken we onze keuze. Daarom bieden we in onze webshop wel 7 variaties in naamlabels voor hondentuigen aan.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk, net als jij. Als je iets koopt wil je daar lang plezier van hebben. Omdat dat ons uitgangspunt is kopen we de beste materialen in, werken we met de beste grondstoffen en machines. Het resultaat is dat wij naamlabels maken voor uw hondje’s tuigje die ook werkelijk een hondenleven mee gaan.

Keuze in gepersonaliseerde labels

We kunnen labels borduren, bedrukken en sublimeren. Geen andere specialist in labels biedt zoveel kennis en mogelijkheden onder één dak. In vergelijking met andere aanbieders zijn onze prijzen laag, is onze keuze enorm en onze verzending direct. Alles wat mogelijk is met naamlabels vindt u in onze shop.

Of u nu een eenvoudige, bedrukte set wenst (budget labels) met witte letters en lettertype arial of een luxe geborduurde set (deluxe labels) met goud garen en twee symbolen erbij. Maar ook twee verschillende labels (één enkel bedrukt label) behoren tot de mogelijkheden.

Bezoek de shop en stel je eigen fijne gepersonaliseerde labels samen binnen de ruime keuzemogelijkheden.

Kosten

De laatste jaren zijn de kosten enorm gestegen! Ook voor ons. Maar desondanks kunt u nog steeds betaalbare labels vinden die ook meteen als setje worden gemaakt, dus in één moeite een set van twee stuks, voor links en voor rechts op het tuigje.

Zonder keuzestress, maar wel met gepersonaliseerde tekst, in duidelijk witte opdruk, met mooi sierletter dat lijkt op de originele Julius labels. Dit noemen we de budget labels, die zijn voor ieders budget, dus elke hond kan zijn of haar eigen naamlabels dragen op het fijne diervriendelijke hondentuigje.

Reviews

Bent u misschien een beetje nieuwsgierig wat voorgaande klanten voor ervaring met ons hebben? Meer dan 700 klanten hebben de moeite genomen om hun ervaring met ons te delen, hier kunt u ze lezen:

http://www.reviewspot.nl/k9-label#reviewForm. Ons gemiddelde cijfer is een 9.7. Ook staan er onder de artikelen in de webshop reviews van onze klanten vermeld, soms met foto.

Geef een reactie