Geen categorie

2 gratis labels bij Pluto hondentuig

2 gratis labels

2 gratis labels bij Pluto hondentuig.

2 gratis labels bij Pluto hondentuig van het merk Flamingo, bieden wij u!

Deze tuigen zijn erg populair en vanzelfsprekend bij ons verkrijgbaar. Het Pluto tuig is beschikbaar in diverse stoere kleuren en prints, bekijk ze hier snel. Het is een prachtig, degelijk tuig, Goede sluitingen en ook voorzien van reflectie voor betere zichtbaarheid in het donker.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van deze tuigen bieden wij hierbij gratis labels aan. Het tuig is goedkoop. Wil jij wel eens wat anders voor je hond. Ben je op zoek naar een degelijk hondentuig? Welke van uitstekende kwaliteit is? Comfortabel draagcomfort voor je hond heeft? Leuke printjes op het dekje? Goede sluitingen? Reflecterend? En gratis gepersonaliseerde labels erbij? 

Dan weet ik waar je voor kiest, namelijk voor het Pluto tuig.

Welke maat heb je nou nodig?

Gewoon even de borstomvang opmeten met een centimeter en je weet precies welk tuigje jouw hond(je) het beste past. Vanzelfsprekend niet te strak er moeten bij kleine hondjes twee vingers makkelijk tussen kunnen en bij grote honden makkelijk een hand.

O ja, en het opmeten, hoe doe je dat nou op de juiste manier?

Je begint bovenop de schouderbladen, naar beneden achter de voorpoten langs en weer terug naar omhoog waar je begonnen bent. Nu weet je het aantal centimeters en kun je op cm zoeken in onze webshop naar een passend tuigje.

Reflectie

Reflectie is ontzettend belangrijk in het donker. Als hondenbaasje ga je toch altijd voor het slapen gaan nog even het beroemde ‘straatje om’? Dan is het tuig, dus je hond, ook uitstekend zichtbaar in het donker. Als dr koplampen van auto’s, fietsers of brommers op de tuigjes schijnen, is je hond al vanuit de verte zichtbaar door de reflectie op de tuigjes. 

Gratis labels?

2 gratis labels? Ja echt! We bieden gratis labels bij dit sportieve hondentuig. De labels gaan EEN HONDENLEVEN LANG mee. Zijn van zwart kunstleer, dus ook echt VEGAN en je kiest zelf of je geborduurde (de luxe) wilt of bedrukte (basic) labels wilt. Gewoon tegelijk met het bestellen van het Pluto tuig. In je eigen keuzes.

Aantrekkelijk

Zoals je zult zien zijn de prijzen zeer divers maar die van Pluto (Best Buddy) eigenlijk heel aantrekkelijk. De binnenzijde is van zachte voering met luchtdoorlatende/ventilerende stof in zwart. Bovenop het tuigje vind je een roestvrijstalen D-ring en vanaf maat M zit er bovenop het tuig ook een, mooi afgewerkt met kunststof , handvat zodat je je hond ook even kort en stevig kunt vasthouden wanneer de situatie daar om vraagt, als bijvoorbeeld bij het oversteken.

Nieuwsgierig

Tja nu wil je eigenlijk wel eens zelf kijken bij deze tuigen met 2 GRATIS labels, bekijk ze snel op deze pagina, zoek je favoriet uit en bestel snel!

Geef een reactie