Geen categorie

Vegan labels met eigen tekst

vegan labels met eigen tekst

Vegan labels met eigen tekst

Wat gezellig dat je er bent en tijd neemt om dit blog te lezen. Ik schrijf dit blog omdat het voor jou misschien best wel moeilijk inschatten is hoe de tekst op een label komt. Hoe krijg je je labels mooi gevuld, maar niet te vol.

Je bent op zoek naar wat informatie hoe je je labels mooi gevuld krijgt. Er is veel keuze uit lettertypes, symbolen, kleuren en vlaggen. Maar hoe krijg je nou een mooie lay out naamlabels. Het aantal karakters wat we maximaal toelaten is 15. Wordt dat mooi?

Die maximaal 15, nou als je het ons vraagt zijn wij voorstander van ‘less is more’. We hebben wel eens vragen gekregen of er niet toch meer karakters op zouden kunnen. Soms echt meer dan 15, het komt voor dat zelfs 15 niet genoeg is.

Dan adviseren wij om in ieder geval te kiezen voor twee regels. De bovenste regel wordt wat groter gemaakt dan de tweede regel. Je kunt daar rekening mee houden bij je opgave van je tekst. De belangrijkste tekst zet je bovenaan omdat dat groter wordt.

Je zou ook kunnen kiezen voor twee verschillende labels. Elk label heeft dan zijn eigen boodschap.

Genoeg gepraat, we geven ook graag een voorbeeld om het toe te lichten.

Bijvoorbeeld: “Hond en baas niet scheiden”. Hoe krijg je dat nou mooi op een tekstlabel? Zoals je kunt tellen is dit, inclusief de spaties, meer dan 15 karakters.

Je kunt dit mooi verdelen over twee regels; regel 1: HOND EN BAAS, regel 2: niet scheiden. Dan is het label mooi vol, een goede layout op naamlabels.

We bieden ook nog afbeeldingen. Zouden wij dat adviseren bij een tekstlabel met zoveel tekst? Nou, nee, beter van niet. Heb je veel tekst,? Houd het dan bij alleen de tekst.

Ander voorbeeld als je hond een hele korte, krachte naam heeft als bijvoorbeeld Bo! Dat geeft aan beide kanten van de naam zeker ruimte.

Dan is het erg mooi om het wat op te vullen met één of twee afbeeldingen. Dus dan voor en na de tekst een afbeelding.

In de voorbeeldfoto hierbij zie je een leren label met eigen tekst van Jack met voor en na de naam een bliksemflits. Het bijzondere lettertype geeft al cachet aan de naam, de naam is kort, één lettergreep, het lay out wordt verfraaid met de bliksemflitsen.

Weet je een beetje wat je wilt en hoe je dat het beste kunt aangeven bij de labels? Dan kun je hier je labels bestellen.

Zou je onze webshop liever bekijken in het engels? Kijk dan op onze Engelse webshop www.k9-label.com

Kijk ook eens op onze instagram pagina.

 

 

Geef een reactie