Geen categorie

Bestel de goede maat naamlabels voor k9!

Bestel de goede maat naamlabels voor k9!

Bestel de goede maat naamlabels k9!

Wij bieden 3 verschillende maten tekstlabels voor hondentuigen van verschillende merken, namelijk 8×2 cm, 11×3 cm en 16×5 cm.

Wat voor type labels je ook zou willen; bedrukt, geborduurd, budget, design en special labels.

Voor alle honden met een missie een persoonlijke boodschap op het hondentuigje waar klittenband op zit om de boodschap op vast te maken.

Vele tientallen lettertypes en honderden kleuren natuurlijk tientallen symbolen mogelijk.

Van heel eenvoudig tot zeer speciaal. Bepaal eerst de juiste maat. Want 8×2 cm staat erg raar op een groot tuig waar 16×5 cm op hoort.

Voor u begint met bestellen is het handig om zeker te weten welke maat labels nodig hebt voor het tuigje van uw hond. Daarom adviseren wij om een meetlint te pakken en het label, of als die weg is het klittenband op het tuigje even op te meten. Dit om teleurstelling te voorkomen. Dit gaat heel vaak fout en is dan reden voor een fikse teleurstelling.

Toch is het maar een kleine moeite om een meetlint te pakken en het klittenband op te meten en bestel de goede maat naamlabels k9! Misschien 10 seconden van uw tijd, maar zorgt voor groot plezier wanneer de bestelling binnen komt en de labels perfect blijken te passen op het tuigje.

Omdat het gepersonaliseerd is kunnen we de labels helaas niet terugnemen. Ook weten wij natuurlijk niet voor welke maat tuig u de labels besteld. Klik hier om direct naar de homepagina te gaan waar u uw keuzes kunt starten.

Je bent eruit? Je weet welke maat je nodig hebt? Kijk dan op onze pagina om eigen tekstlabels te bestellen helemaal naar wens.

Het bestelproces bestaat uit een heleboel keuzes, dat kan ook overweldigend zijn. Misschien nog eerst ons blog Stap voor stap door het bestelproces lezen?

Misschien fijn om in het engels te lezen? www.k9-label.com

Geef een reactie