Geen categorie

Layout op labels

layout labels

Tekst is belangrijk in layout

Als er naast de tekst nog een plaatje gewenst is, moet tekst en plaatje samengevoegd worden. Dit kost extra tijd voor de ontwerp afdeling en het is niet altijd even makkelijk. Dit omdat wij er van uit gaan dat u de tekst het belangrijkst vindt. Als de tekst lang is, is het lastig om de kleine, beschikbare ruimte goed te benutten. Onder hoge tijdsdruk moet een fraaie layout gemaakt worden van de tekst samen met het plaatje. De labels moeten tenslotte vlot verzonden worden.

Dikke pluim

De ontwerpafdeling heeft als enige inzicht in de mogelijkheden en beperkingen. Dat is waarom de ontwerp afdeling een dikke pluim verdiend om het toch altijd weer voor elkaar te krijgen. Soms is het symbool wat schuin, soms wat groter, soms wat kleiner, soms wat hoger, soms wat lager. Net hoe het het mooiste uitkomt op het label in combinatie met de tekst. 

Belangrijke tekst?

Wanneer de tekst erg belangrijk is kies dan bij voorkeur geen plaatje. Zoals bijvoorbeeld de belangrijke tekst NIET AAIEN. Wanneer er een plaatje of zelfs voor twee plaatjes wordt gekozen, kan dat ten koste gaan van de naam, die kan kleiner worden.
U kunt er van uit gaan dat voor de layout op het label tot het uiterste wordt gegaan. Voor een zo mooi mogelijk resultaat. Dit alles binnen de mogelijkheden die wij hebben. Zogezegd een goede neus voor mooie dingen. Voor kiezen en bestellen ga naar: https://www.k9-label.nl/product-categorie/labels

Geef een reactie