Geen categorie

Betaalbare labels bestellen voor uw hond

betaalbare-labels-bestellen

Betaalbare labels bestellen voor elke lieve viervoeter. We maken ze pas zodra u ze besteld, onze goedkope labels. Om de nek te ontlasten is algemeen bekend dat een hondentuigje de kwetsbare nekwervels en luchtpijp ontziet door de hond een hondentuigje om te doen. Dit gaat heel makkelijk door de gespbevestiging aan de zijkant van de buik. De voorzijde sluit meestal met klittenband en hoeft na éénmaal op maat te zijn gemaakt meestal niet weer open. Deze gaat dus om het hoofdje heen. Misschien is de eerste keer even wennen voor zowel u als uw hondenvriendje. Maar oefening baart kunst en meestal gaan we minimaal 4 keer met onze hondenvriend een stukje wandelen, dus went best snel.

De gepersonaliseerde naamlabels die wij voor u en uw hondenvriendje maken, zijn zeer degelijk. Werkelijk, ze gaan echt jaren mee. Eigenlijk kunnen ze, tijdens normaal gebruik, niet stuk. Voor de tandjes/kiesjes zijn ze niet geschikt. Maar dat is eigenlijk wel duidelijk, toch? De prijs van de labels is nauwkeurig uitgerekend voor u. Daardoor is de prijs zeer scherp en betaald u echt niets teveel. In deze voor ons allemaal, moeilijke tijden is het niet makkelijk om nog betaalbare cadeautjes te vinden, maar wanneer u de moeite neemt om bij ons rond te kijken, dan zult u zien dat er voor u of uw (honden)vriend, vriend(in), nog zeer aantrekkelijk geprijsde cadeautjes te vinden zijn. Onze prijzen zijn al jaren stabiel. Alleen door prijsstijgingen van het transport is het door de jaren heen gewijzigd. We hopen de prijzen nog lang op deze manier te kunnen voortzetten.

Dus met andere woorden; zeer betaalbare naamlabels. Maar kijk ook eens bij de hondentuigen die we bieden. De prijs van het Pluto tuig is interessant. Mooie, degelijk gemaakte hondentuigen, zeer mooie sluitingen, zelfs aan de voorzijde een kliksysteem. De kleuren en printjes zijn vrolijk, maar ook diverse effen kleuren. In zwart, rood en neon groen, ook zeer kleine tuigen beschikbaar. Steken met kop en schouders boven Julius tuigen uit. Maar prijstechnisch heel vriendelijk. En zoals we zelf eigenlijk ook vinden, zijn de tuigen zeker mooier van kwaliteit. Dus betere kwaliteit en prijs. Maar dit is eenvoudig te zien wanneer u op maat gaat zoeken in de tuigen.

Geef een reactie