Productie & verzending

Verzending met DPD binnen NL  € 4,25 en naar België voor € 6,80 met track & trace!

Boven de € 50,00 gratis verzending.

PRODUCTIE & VERZENDING

Afronding bestelling en verzending

We begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben, maar zodra u de mail heeft ontvangen dat uw bestelling is voltooid; dan is deze aangeboden bij de transporteur en buiten ons bereik en invloed. Wanneer u kiest voor verzending met PostNL worden uw bestelde labels  verzonden in een luchtkussenenvelop. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Dit past in uw brievenbus. Ook bij verzending met DPD wordt uw bestelling verpakt als brievenbuspakje waarvoor u niet hoeft thuis te blijven.

DPD of PostNL

Uw bestelling staat standaard op verzending met DPD met track & trace. Echter bieden we ook verzending met PostNL (wat met postzegels gaat en daardoor een lager tarief is, maar GEEN track en trace heeft). Mocht u kiezen voor PostNL dan is dat echt uw eigen keuze. In beide situaties kunt u niet van ons verlangen informatie te verschaffen over stand van zaken. U heeft tenslotte een afmelding ontvangen van uw bestelling zodra deze is aangeboden bij een transporteur. Dan is het in handen van de transporteur.

PostNL
Wanneer u gekozen heeft voor PostNL kan het gebeuren dat u uw bestelling niet binnen de reguliere bezorgtermijn ontvangt. Dan dient u in ieder geval 15 werkdagen te wachten op uw bestelling. Het percentage dat niet aankomt met PostNL is praktisch nihil, maar de kans is wel aanwezig dat u uw bestelling niet op tijd ontvangt (o.a. door extra drukte rondom feestdagen, slechte weersomstandigheden etc.).

DPD
Bij DPD zijn ze ervan overtuigd dat elk pakket dat wordt verstuurd of bezorgd, bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon. DPD biedt u daarom meer gemak en flexibele bezorg opties, een manier die uniek is. Zodra wij uw pakket hebben aangeboden bij DPD ontvangt u vrij spoedig informatie van DPD met een bezorgingstijdvenster van 1 uur waarmee u zelf uw pakket live kunt tracken. Met DPD bieden we u controle over uw eigen levering!