Over ons – 4 k’s van K9-Label die je moet weten!

Beetje verlegen, bovenal bescheiden maar enthousiast in het werk dat we doen.

Over ons is een rubriek waarin we graag iets meer over ons en onze werkzaamheden vertellen.

Van harte welkom op onze website. Op een morgen werden we wakker en bedachten dat we alles waar we van houden kunnen combineren in onze website. Dan bedoelen we onze grote liefde voor HONDEN. Bovendien zijn we als Duo Penotti, we doen echt alles graag samen. Zijn gewoon graag in elkaars buurt. Dus ook samen werken. Hij is autodidactisch in het bouwen en onderhouden van de websites en ontwerpen in Photoshop. Zij werkt graag met haar handen, laat de productie vlot verlopen, is meestal vrolijk en spraakzaam, helpt je graag bij vragen.

Omdat we uw bezoek en bestelling erg waarderen en respecteren laten  we dat blijken door uw bestelling met grote zorg en accuratesse te verwerken en te verzenden.

Kansen

Persoonlijk houden we van veel kansen en mogelijkheden, om zo je eigen identiteit uit te kiezen. Niemand wil toch lijken op een ander! Of hebben wat een ander heeft? Op elk vlak doen we onderzoek (als we de tijd hebben) om het juiste product aan te schaffen. We bezoeken diverse websites, vergelijken de mogelijkheden en de prijzen en vervolgens maken we onze keuze. Daarom bieden we in onze webshop wel 7 variaties in naamlabels voor hondentuigen aan.

Kwaliteit

U vindt kwaliteit belangrijk, net als wij. Als je iets koopt wil je daar lang plezier van hebben. Omdat dat ons uitgangspunt is kopen we de beste materialen in, werken we met de beste grondstoffen en machines. Het resultaat is dat wij naamlabels maken voor uw hondje’s tuigje die ook werkelijk een hondenleven mee gaan. Ze kunnen worden verloren, er kunnen lusjes ontstaan bij de geborduurde labels, ze kunnen vies worden, maar in principe gaan ze langer mee dan uw hondje. Het is heel jammer maar zo is het! Ze gaan zeker een hondenleven lang mee!

Keuze in gepersonaliseerde labels

We kunnen labels borduren, bedrukken en sublimeren. Geen andere specialist in labels biedt zoveel kennis en mogelijkheden onder één dak. In vergelijking met andere aanbieders zijn onze prijzen laag, is onze keuze enorm en onze verzending direct. Alles wat mogelijk is met naamlabels vindt u in onze shop. Of u nu een eenvoudige, bedrukte set wenst (budget labels) met witte letters en lettertype arial of een luxe geborduurde set (deluxe labels) met goud garen en twee symbolen erbij. Maar ook twee verschillende labels (één enkel bedrukt label) behoren tot de mogelijkheden. Bezoek de shop en zoek je eigen fijne gepersonaliseerde labels uit binnen de ruime keuzemogelijkheden.

Kosten

De laatste jaren zijn de kosten enorm gestegen! Ook voor ons. Maar desondanks kunt u nog steeds betaalbare labels vinden die ook meteen als setje worden gemaakt, dus in één moeite een set van twee stuks, voor links en voor rechts op het tuigje. Zonder keuzestress, maar wel met gepersonaliseerde tekst, in duidelijk witte opdruk, met mooi sierletter dat lijkt op de originele Julius labels. Dit noemen we de budget labels, die zijn voor ieders budget, dus elke hond kan zijn of haar eigen naamlabels dragen op het fijne diervriendelijke hondentuigje.

Voorbeeld

Onze shop is ingericht op het zo snel mogelijk invullen van uw wensen voor labels. U krijgt geen voorbeeld van uw keuzes te zien omdat dat met onze borduursoftware niet mogelijk is en de uiteindelijke layout op de labels in de handen ligt van de ontwerper. Die moet rekening houden met uw wensen en onze mogelijkheden. En zorgen dat al uw wensen passen in de beperkte ruimte die de naamlabels bieden. Erg lang is bijvoorbeeld pootje, naam, int. telefoonnummer, pootje op een 11×3 labeltje is dat heeeeeel erg vol. Maar de ontwerper maakt het voor u. Onze voorkeur zou zijn; één label met naam en pootje en ander label met telefoonnummer (zonder pootje). Ok, je bent iets duurder uit, maar het is ook leesbaarder en daar gaat het toch wel om, lijkt ons.

Reviews

Bent u misschien een beetje nieuwsgierig wat voorgaande klanten voor ervaring met ons hebben? Meer dan 700 klanten hebben de moeite genomen om hun ervaring met ons te delen, hier kunt u ze lezen:  http://www.reviewspot.nl/k9-label#reviewForm. Ons gemiddelde cijfer is een 9.7. Ook staan er onder de artikelen in de webshop reviews van onze klanten vermeld, soms met foto.