Geen categorie

Meten is weten!

Het is erg jammer, maar het gebeurd zeer regelmatig dat men de verkeerde maat labels besteld. We begrijpen volkomen dat dit natuurlijk zeer teleurstellend is. Daarom adviseren wij om vooral de labels die op het tuigje zitten op te meten. Gewoon voor de zekerheid! Zijn de labels verdwenen of verloren? Dan kun je makkelijk het klittenband dat op het tuigje zit opmeten om te zien welke label-maat het beste past.

Best wel vaak worden de mini labeltjes van 8×2 cm besteld. Toch komt deze maat erg weinig voor. Op de nieuwe IDC Powertuigen van Julius zit minimaal 11×3 cm. Het komt vaak voor dat men ons vraagt welke maat labels bij een bepaalde maat Julius tuig past. Bij de Julius IDC powertuigen is het tot en met maat 0 de kleine van 11×3 cm en vanaf maat 1 en groter de grote maat van 16×5 cm.

De meeste mensen hebben wel een meetlint, rolmaat, geodriehoek of lineaal in huis zodat je eenvoudig het ‘oude’ labeltje kunt opmeten of het klittenband dat op het tuigje zit. Zo weet u in ieder geval zeker, welke maat labels het mooiste past op het hondentuig. Wij werken met standaard labels te weten de 8×2 cm, de 11×3 cm en de 16×5 cm. Ons hele productieproces is hierop ingesteld zodat we de labels zeer vlot versturen. Vooralsnog houden we het bij deze standaard maten om de levertijd niet te vertragen.

Geef een reactie