Geen categorie

Hoe is het maken van naamlabels door K9 Label ontstaan?

searching dog
Hoe is K9-label ontstaan?

Wij ontwierpen en borduurden logo’s en lettering en hadden ons gespecialiseerd in afbeeldingen van honden – hondenafbeelding.nl. Hiermee bezochten we met onze stand diverse hondenevenementen in binnen- en buitenland. Daarnaast hadden we veel clubwinkels van hondenrasverenigingen als klant. Op zo’n hondenevenement ontmoetten we onze vrienden, zij hadden een stand met hondenartikelen waaronder tuigen. Hierdoor kwam de bal aan het rollen. Voor hun hond SARAH maakten wij onze eerste set naamlabels. Ze waren zo enthousiast over de naamlabels van Sarah. Op een daaropvolgend evenement stuurden ze hun klanten door naar ons voor naamlabels.

Naam website bedenken

Het is al weer even geleden, het was in 2012. Toen wilden we ook een website maken en dat begint met het bedenken van een naam en dat viel nog niet mee. Van alles is de revue gepasseerd, het moest kort maar krachtig zijn, herkenbaar en vertegenwoordigen dat we naamlabels maken. K9 (canine) staat voor hond in het Engels. Verder is wat we doen; het maken van naamlabels. Daarom is het K9-label geworden. Soms is de naam wellicht wat verwarrend, maar voor iedereen makkelijk te onthouden.

Handmade naamlabels

Gewoon om het maar even te zeggen, alle labels worden door K9-label in Nederland ontworpen en geproduceerd, op basis van onze eigen creativiteit, ruime kennis en ervaring, maar natuurlijk op verzoek van uw wensen. Handmade in Holland en daar zijn we best trots op. Wij vinden het erg belangrijk dat de labels die we maken, naast uniek en kleurrijk, ook functioneel en kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarnaast vinden wij het vanzelfsprekend dat u bij ons veel keus heeft. De meeste keuze in soorten labels (heel bijzonder is dat de eigen ontwerp labels, alleen bij ons verkrijgbaar zijn). Op één plek zoveel keus uit verschillende label types vind u alleen bij K9-Label.

Zeer vlotte verzending

Daarbij begrijpen we als geen ander dat u uw bestelling graag snel in huis heeft. Ondanks dat we de labels moeten produceren, proberen we er te allen tijde voor te zorgen, dat alle labels ons atelier zeer vlot verlaten.

We worden erg blij van al die leuke foto’s van honden met hun nieuwe naamlabels op onze facebookpagina, er zijn inmiddels duizenden foto’s geplaatst.

Geef een reactie