SHOPPING INFORMATION

We kennen geen grenzen, onze naamlabels vinden hun weg over de hele wereld. De labels passen meestal in een envelop en dus in uw brievenbus. U hoeft dus niet thuis te blijven voor aflevering.

Het hangt af van hoe groot de afstand is die de labels moeten afleggen, meestal binnen een week van Nederland naar België, maar binnen 3 weken moeten ze zeker op plaats van bestemming zijn gekomen.

Wanneer u besteld heeft op een werkdag voor 14.00 p.m., dan zullen we diezelfde dag uw labels maken en verzenden.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst op vrijdag na 14.00 p.m. dan zullen ze de maandag na het weekend worden verzonden. Ook bestellingen in het weekend geplaatst worden maandag verzonden.

Wanneer u één enkel label besteld, krijgt u ook echt één enkel label. Dit is beschikbaar omdat u mogelijk twee verschillende labels op een tuig zou wilen plaatsen, bijvoorbeeld één met naam en één met telefoonnummer.

Maar wanneer u een set/paar labels besteld, krijgt u twee identieke labels; één voor links en één voor rechts op het tuig.

 

K9 Label biedt 6 verschillende typen labels:

Geborduurde / luxe naamlabels

Basic / bedrukte labels

Budget / bedrukte labels

DIY / design labels

Specials / vlaggen of hondensporten

Standaard labels

En al deze varianten in 3 verschillende maten, te weten 8×2 cm, 11×3 cm en 16×5 cm

Wanneer u een verkeerde set labels heeft besteld en dat is niet wat u wilt, zit er niets anders op dan een nieuwe bestelling te plaatsen met de juiste maat. Meet voor de zekerheid het oude label, of het klittenband op het tuigje even op zodat u niet nogmaals in de fout gaat. We bieden tenslotte 3 maten, 8×2, 11×3 en 16×5 cm.

Helaas nemen we geen gepersonaliseerde artikelen retour.

Meten = weten. Dus pak een centimeter en meet het oude (meestal Julius) label op of indien dat niet meer op het tuigje zit het ‘lus’ klittenband wat op het tuigje zit. Zo kunt u dan het beste bepalen welke maat labels het beste past.

PAYMENT INFORMATION

Zodra uw betaling is voltooid, gaan we direct voor u aan de slag en versturen ze zodra ze klaar zijn, meestal dezelfde werkdag nog. U krijgt bericht zodra uw bestelling is aangeboden bij de post.

Julius K9 Labels kunt u kopen bij K9 Label. In onze shop vind u zeer veel keuzes die wij u aanbieden. Budget labels, basic labels, geborduurde labels, design/diy labels. Zonder symbolen of juist met symbolen of een tweede regel. Sport en vlag labels.

Wanneer u verkeerde of beschadigde labels heeft ontvangen, wilt u ons dan een foto mailen van uw bestelling? We lossen het graag voor u op.

Wanneer u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren zult u heel snel moeten reageren, want in de meeste gevallen zijn uw labels per direct voor u gemaakt en verzonden.

U kiest zelf of uw bestelling wordt verzonden met postzegels of met pakketdienst. Alleen met levering via pakketdienst krijgt u van ons een track en tracenummer om uw bestelling te kunnen volgen.